Irtopellettien tilaus, toimitus ja laskutus

Verkkokaupastamme voi tilata irtopellettiä puhallusautotoimituksella toimitusalueellemme. Minimitoimituserän koko on 6 tonnia. Ajantasaisen hinnan saa selville helposti laskurillamme, postinumeron ja tilausmäärän avulla. Hintamme sisältää myös toimituskulut.

Siirry laskemaan irtopellettikuorman hinta.

Normaali toimitusaikamme on kahden viikon aikana tilauksesta. Toimitusaikatoiveet voi kirjoittaa lisätietokenttään, pyrimme ottamaan ne mahdollisimman hyvin huomioon toimitussuunnitelmia tehdessä. Jos haluat tilata pellettikuorman jo hyvissä ajoin ennen sesonkia, voimme tarkentaa toimitusaikaa lähempänä toimitustarvetta. Kirjoita tällöin lisätietokenttään alustava arvio toimitustarpeesta ja tieto, milloin toimitus olisi ajankohtainen, jotta osaamme kysyä tarkennuksia toimitusta koskien.

Kuljettajamme ilmoittavat aina päivää ennen aika-arvion kuorman saapumiselle.

Kuorma laskutetaan toimituksen jälkeen. Käyttämissämme puhallusautoissa on tarkka vaaka, joka mittaa toimitetun pelletin määrän 10 kilon tarkkuudella. Laskutamme todellisesta toimitetusta määrästä. Laskun eräpäivä lasketaan toimituspäivästä alkavaksi. Tilauksen yhteydessä laskun voi valita maksettavaksi useammassa erässä. Tällöin hintaan lisätään erämaksulisä ja laskuri laskee eräkohtaisen hinnan.

Pellettisuursäkit ja -pikkusäkkilavat

Säkki- ja lavatavaroita toimitamme täysin rekkakuormin rahtivapaasti (36 tn) koko Suomeen, lisäksi pellettisäkki- ja lavakuormat ovat rahtivapaita myös puolikkain rekoin (16-18 tonnia) 300 km etäisyydellä Vierumäen tehtaaltamme.

Siirry tilaamaan pellettisäkkejä toimitettuna tai pikkusäkkilavoja toimitettuna.

Pieneriä säkki- ja lavatavaroita myymme ainoastaan noutona, koska pienerien kuljetuskustannukset nousevat liian korkeiksi. Suosittelemme kääntymään jälleenmyyjiemme puoleen, joita ovat mm. koko Suomen laajuisesti K-Rauta ja Lantmännen Agro  –ketjujen kaupat. Noutopisteemme sijaitsevat Muurlassa, Juupajoella ja Haukiputaalla.

Siirry tilaamaan pellettisäkkejä noutona tai pikkusäkkilavoja noutona.

Noutotilausten käsittelyyn tarvitsemme aikaa yhden arkipäivän. Kun tilaus on kirjattu järjestelmäämme, pellettimyyntimme laittaa viestin, joka sisältää tarkemmat ohjeet ja yhteystiedot noutopisteeseen.

Yleensä nouto onnistuu arkipäivisin klo 7-15 välisenä aikana noutopisteistämme. Kuitenkin esimerkiksi juhlapyhien välisenä aikana saattaa olla yksittäisiä päiviä, jolloin nouto ei ole mahdollista tehtaan lomien vuoksi.

Hirnu Kuivikekutteri

Kuivikekutterilavoja toimitamme täysin rekkakuormin rahtivapaasti 300 km etäisyydellä Vierumäen tehtaaltamme. Rekkakuormaan mahtuu 24 lavaa (1008 paalia/rekka, 25,2 tonnia).

Siirry tilaamaan kuivikekutterilavoja toimitettuna.

Yksittäisiä lavoja emme pysty tarjoamaan toimitettuna kilpailukykyiseen hintaan kuljetuskustannuksien noustessa liian suureksi tuotteen hintaan nähden. Suosittelemme kääntymään jälleenmyyjiemme puoleen. Jälleenmyyjiämme ovat mm. koko Suomen laajuisesti K-Rauta ja Lantmännen Agro  –ketjujen kaupat.

Tilauksen peruuttaminen

Toimitustilaus on mahdollista peruuttaa laittamalla viestiä pellettimyynti@versowood.fi –osoitteeseen. Kuitenkin, jos toimituspäivä on ilmoitettu asiakkaalle ja asiakas on hyväksynyt toimitusajankohdan, tilauksen peruutuksesta veloitamme asiakkaalta Versowoodille aiheutuneet käsittely-, lastaus- ja kuljetuskustannukset. 

Noutotilauksen peruuttaminen onnistuu laittamalla viestiä pellettimyynti@versowood.fi –osoitteeseen. Tilauksen peruuttamisesta emme veloita tilaajalta tilauksen käsittelykuluja.